PRICE: kick-off!

“zie de wereld door de ogen van PRICE”

PRICE: kick-off! verplaatst

 
PRICE kick-off: verplaatst naar de Week van CE (7-11 feb 2022)

Beste PRICE denker & doener, 
PRICE timmert al een aantal maanden hard aan de weg – naar de officiële kick-off op 30 november. De kick-off zou een leuk en inspirerend event zijn, waarbij we alle genodigden ‘door de ogen van PRICE’ een inkijk willen geven in de circulaire economie. Helaas moeten we door de ontwikkelingen rondom COVID-19 de kick-off verplaatsen. Heel jammer, alleen met de huidige maatregelen kunnen we niet de dynamiek en ontmoetingen realiseren, die we voor ogen hadden.

De kick-off gaat dus niet door op 30 november. In plaats daarvan zal het event plaatsvinden tijdens de Week van de Circulaire Economie – deze is 7 tot en met 11 februari 2022. Tijdens deze week gaan we verder met elkaar aan de slag – en delen we dan écht waar we op dat moment staan. Hoe, wat en wanneer precies, dat hoor je zo snel als mogelijk van ons. 
In de tussentijd zitten we natuurlijk niet stil. Op 30 november lanceren we de vernieuwde website: www.price-ce.nl én openen we de expositie van ‘The Exploded View’ (een huis van bio-based materialen). Daarnaast zal je de komende maanden genoeg van ons horen via mail,  Instagram, en LinkedIn dus houd de socials in de gaten!

Blijf verder kijken met PRICE!

Hopelijk tot gauw,
Het PRICE Team