Je kunt je niet meer inschrijven voor dit webinar


Presentatie ontwerp PALLAS-reactor en bijbehorende gebouwen

Beste buren van de Energy & Health Campus,

Het is eindelijk zover: het ontwerp van de nieuwe PALLAS-reactor en de bijbehorende gebouwen is gereed! Graag delen wij meer beelden met u en vertellen we het verhaal achter het ontwerp van de gebouwen.  

Stichting Voorbereiding Pallas-reactor en bouwconsortium ICHOS organiseren op donderdagmiddag 21 januari 2021, van 19:30 – 20:30 uur, een webinar. Tijdens dit webinar geven de architecten van ICHOS uitleg en kunt u al uw vragen stellen aan de directie van PALLAS. Alle bewoners van gemeente Schagen zijn uitgenodigd. Na aanmelding ontvangt u de link naar het webinar. Wij kijken ernaar uit om u tijdens het webinar te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet,
Het team van PALLAS en ICHOS

Programma

Presentatie architectuur PALLAS-gebouwen:
19:30 – 20:30 uur

Het stellen van vragen is mogelijk middels een chat-functionaliteit. Vragen die tijdens het webinar niet behandeld worden, worden na afloop zo spoedig mogelijk alsnog beantwoord.

U kunt dit webinar volgen op een computer, tablet of mobiele telefoon mits u een internetverbinding tot uw beschikking heeft. Deze bijeenkomst is voor alle bewoners van de gemeente Schagen.