Dit webinar is afgelopen.

Ondernemers van eigen Zeebodem

Hendrik Kramer’s vader was visser, en hij de gedroomde opvolger. Maar zijn vader raadde het hem af. Er waren stijgende dieselprijzen, dalende visprijzen en de vangst werd minder. Wat te doen? Hendrik besloot om zijn vaders nalatenschap voort te zetten, maar dan compleet anders. Zijn missie: met een zo klein mogelijke footprint een eerlijk visje vangen. Inmiddels vaart hij twee schepen (MDV1 & 2) die hij liefkozend “De Tesla’s van de Zee” heeft gedoopt.​​​​​​​

Vissers Hendrik Kramer en pa Klaas Kramer
Met deze uiterst duurzame schepen ziet hij een totaal nieuwe, andere toekomst van vissen voor zich. Het gaat trager, met meer aandacht voor het zeeleven, met gigantisch veel minder brandstof en met meer inkomsten voor de visser. Hoe dan? Wat bracht hem tot deze keuze? En welke kant ziet hij de sector opgaan? Dat en meer bespreken we in de volgende, vierde editie van Ondernemers van Eigen Zeebodem! Hendrik schuift aan samen met zijn vader.

Moderator Wendelien Wouters
Wendelien is persoonlijk en warm, snel en gevat, creatief en een goede luisteraar. Samen met de Lia Smit, neemt ze u mee in de uitdagingen van ondernemerschap op eigen Zeebodem.
Presentatie door
Wendelien Wouters
​​​​​​​
Duur
45 minuten